Denmark Limiting Muslim Immigration.
https://www.youtube.com/watch?v=IMuEz61o5w4

Hur fan ser verkligheten ut i Sverige - Media,Våra Politiker hallåå? Sverige faller ner i avgrunden. Oroligheterna i Mellanöstern som vi tidigare tryggt kunde se i tv är här och sprider sitt hat !

Det är inget att tveka på att SD är det största partiet.vad än som skrivs idag!

Fuck does anyone believe shit the media says!


BROTT OCH MÅL

Relaterade gillade


Sanningen börjar hinna ifatt lögnerna! Sveriges krasch är politikernas ansvar. Invasionen var högst förutsägbar som mer liknar en armé än människor med asylskäl. De som flyr från kriget i Syrien är en minoritet. Då Sverige ger generös asyl till alla de som lyckas ta sig över gränsen. Det är sanningen och varför ge bort välfärden - Hur blev detta till svenska folkets ansvar? Vem tog beslut om detta? När? Och yttrandefrihetslagen inskränks med en ny hatbrottslag, negativa attityder förbjuds till mångkulturalismen .Man har svårt för att hålla sig för skratt Sveriges roll är att bli pilotprojekt i den nya världsordningen hemsk ja!
Men loket håller faktisk på att tappa sina vagnar. Skattehöjningar och sänkt levnadsstandard för svensken ingår i en medveten kalkyl. De flesta har insett detta vansinne med en regering som verkar för hela värden! /Patrik.Anderson

Inlagg med sign/ref

Obs, glom ej att gilla ditt inlagg!


VAD HÄNDER?

Sok